Sunday, April 19, 2009

Ada aku kisah air mata ko meleleh???

kalau rebah n pengsan lepas baca blog mki, jgn nak marah marah mki....





MKI cukup borink bila ada terima komen dari cipet cipet yang raser mki dah sesat , murtad, atau hanyut...siap kata lagi bila baca blog mki, air mata dia meleleh meleleh serta berjurai kerana kasihan pada mki yang terlalu sesat dan terpesong!! meh sini mki nak bagitau, ko ingat air mata engkorunk bagus sgt, silap silap air kencing lebih suci lagi murni dari air mata korunk.. apa lah sangat ada pada air mata?? tak ada makna nya...tak caya, tanya arwah Rose Yatimah, Noorkumalasari, Azean Irdawaty, tanya depa tengok, anytime depa boleh nangis mcm paip pecah..air mata mcm air terjun.....
akak nie pon nangis gak lepas baca blog mki kot...aduh...akak simpati pada ko mki...hehehehe


Menangis konon!!! dasar air mata murahan, air mata pompuan mki tak percaya , juga air mata lelaki pun sama, air mata orang nie saling tak tumpah mcm air mata buaya...contoh, terbaik, hari nie bini mati, menangis , mak datuk, sampai bengkak bengkak mata, cuma kepala saja tak hantuk kat dinding mcm citer tamil..kalau la ada keretapi nak dtg, mau dia pi tidok atau rel keretapi...
air mata pompuan menangis, kalau tersangat teruja org nangis gak..kalau terlalu sedey lepas baca blog mki, depa nangis gak...


Tapi tak pa., hari nie bini mati, tup tup....tak sampai 6 bulan, mak ai, dah pasang bini baru....tak caya? hehehe pi la tanya Pak Lah....siap nikah dgn adik ipar lagi..opsss..bekas adik ipar...anyway, what ever la.....

Apa apa, pun orang yang baca blog MKI, air mata you all mengalir ka, air mazi @ air mani @ apa jua air yang mengalir..MKI tak nak dipertanggungjawab kan ok.....

Tgk mamat nie, sampai kena ditenangkan adik beradik serta saudara mara lepas baca blog mki, kesian kan, gagal mengawal emosi di khalayak ramai...

4 comments:

RunWitMe said...

Lama tak update. Tetiba jer kuar gambar orang2 nangis. Gambar2 hiasan ker?

Ada gambar anak koko tu? Post ler. :)

KiTTuN said...

Salamz..
Kepada mereka2 yg masih sangsi dgn melayu dan anjing boleh lawat web http://members.tripod.com/~aashraff/abuabdillahh.html

Abu Abdillah Syed Hasan bin Nurhasan al-Khurasani (1875-1944) dan penglibatannya dalam pembaharuan Islam di Kelantan

Di kelantan khususnya permasalahan anjing ni dah lama selesai. Sekolah-sekolah agama rakyat di kelantan pun diwajibkan belajar undang-undang islam di kelantan 15.2 KES KESAN-KESAN ANJING. Semua orang kelantan disini sudah sedia maklum dengan kes ini. Bagi kami di kelantan kes ini amatlah terpencil bukan isu besar utk diperkatakan.

ashraflatif said...

hahahaha. mki, u make my day. tapi gambar takde kaitan lol

Epy_Three said...

tgk gua rilek je x nangis... hahahha.. gua kan macho.. hahaha..MKI ada x anjing y badan dia besar manusia.. y gemok2 ker.. bt peluk2 baru best... salam dari www.terbangpulang.blogspot.com

Pages